Martin og Johan handler stort ind i INCO. Bemærk en vildsvinekølle på 8 kilo og russisk vodka.

Ankomst til pladsen. Bilen er fyldt med gode ting, bl.a. Club Mate!

Vi havde været så utroligt heldige at få lavet en aftale om grøntsager fra Din Baghave, og det viste sig at være verdens bedste idé. Alle grøntsagerne var af så høj kvalitet, at det var umuligt at gøre noget forkert med dem. Her er det først tomater og så bælgede ærter. Meget lækkert! Tusind tak til Din Baghave!!!

10 kilo jomfruhummer fra INCO. De blev brugt til en pastaret og til en bisque.

Hoveder og klør brændes af i en gryde til bisquen. Den blev både brugt til sauce og om fond dagen after i perlebygrisottoen.

De første gæster venter på at kunne sætte sig til bords.

Tanja og Anna dækker bordet.

Det er let at dække et flot bord, når man har sin egen lille kunstner til at udsmykke bordene. Tak Ida!

Forretten: Pasta med tomatsauce og frisk jomfruhummer og friskbagt brød!

Der gøres klar til hovedretten. Rødbedecoulis og nye kartofler.

Kulmule med crudité af dild og fennikel, nye kartofler med sauce på jomfruhummer, samt rødbedecoulis med bagte nye løg.

Danske jordbær med let pisket fløde, med en rest af koldskål og sødskærm. Meget meget lækker og enkel dessert!

Fyraften med vodka og club mate. Alle gæsterne var gået målløse og tilfredse hjem.

Bedømmelse: 8.7/10. (Der var lidt forskellige faktorer der spillede ind, og gjorde denne aften mindre succesfuld end den næste. Stress med indkøb, gæster der frøs i aftenvinden og lidt for lang tid mellem retterne. Men alt i alt en super godt festmåltid ved badesøen.

Tak til alle der deltog.

Advertisements