Denne dag startede med fuld solskin og personalemad på trappen.

Så fandt Martin de to vildsvinekøller frem, og begyndte at give dem kærlighed.

Masser af kærlighed…

…kærlighed og smør!

Dagens konkurrence om deltagelse løber af stablen. En stor succes, hvor der skulle gættes på ingredienserne i en gazpacho.

Igen var alle grøntsagerne fra Din Baghave helt fantastiske!

To styks svin!

Der arbejdes koncentreret i det muntre køkken. Her er det Peter Emil, Camilla og Anna der tryller med rabarber.

De første tyve forretter forberedes.

Dagens forret: Perlebygrisotto med jomfruhummerfond, kulmule med chili og æble, ærtpure med friske ærter og urte og et sprøjt rødvin og rødbedesaft i stencil. Frygteligt godt!

Tilbehør til hovedretten gøres klar. Gulerødder stegt med olie og timian, samt bagte løg.

Hovedretterne gøres klar. Vildsvinekølle med bagte æbler i egen sauce. Ærtepure med en tomatessens (umami), samt rabarberkompot. Dette blev også akkopagneret af spidskål stegt i smør.

Gæsterne denne aften var helt med på løjerne og de klappede og nød maden i fulde drag, en sand fornøjelse!

Alt gik så godt, at der desværre ikke blev taget billeder af desserten, som bestod af rabarbertrifli med makroner. Men det var en meget vellykket aften, og jeg håber, at der var mindst 40 mennesker som fik en aften på Roskildefestivalen som de aldrig glemmer. Det var i hvert fald en sand fornøjelse at lave mad og høre folks begejstring.

Bedømmelse: 10/10.

En perfekt aften! Tak til Martin, Mads, Peter, Ida, Camilla, Tanja, Anna og Cecilie. I var fantastiske! Og tak til Mads, Troels, Kirstine og Thomas, for at tingene kunne lade sig gøre rent praktisk og økonomisk.

Reklamer