To et halvt kilo italienske tomater fra Lobes gemmer. Så skulle der laves pastasauce!

Lidt løg og hvidløg svitses af i rigeligt med olivenolie.

Lobes afklippede armbånd, chili og balsamicoeddike.

Eddike og chili tilsættes sammen med en håndfuld sukker.

Lidt cognac tilsættes.

Resterne fra min festival.

Tomaterne tilsættes og det hele koges ind i 3-6 timer inden det smages til igen.

Dagens lykketræf! Da København fik en syndflod af vand lørdag d. 2. juli blev kælderen under Fredericiagade 8 oversvømmet. Det gik bl.a. ud over en mindre samling af vin og spiritus, som efterfølgende blev stillet ud på gaden pga. kolibakterierne. De er her blevet klunset og vasket ned. Ikke en dum måde at starte sin eftermiddag på.

Lobe nyder godt af den liter Richard der bl.a. blev reddet tidligere på dagen. Her i selskab med oliven med ansjoser og grove chips fra Irma.

Spidskål og løg klargjort til aftenens forret.

En meget dejlig Roquefort som Lobes havde hentet/lånt af sin far. Tak for det!

Så bages der pandekager. Bemærk hvordan tomatsaucen er kogt ned.

Spidskålen steges i smør, og lidt af osten blandes i.

Kunstneren søster Ida laver lige en collage af gamle børnebøger, der ellers også var gået tabt i vandmasserne i mens maden bliver lavet. Meget vellykket collage.

Forretten: pandekager med smørstegt spidskål og roquefort.

Hovedretten: pasta med henkogt tomatsauce, revet ost og basilikum.

En af de vine der var blevet reddet på gaden. 1996.

Næste vinoplevelse. 1999.

Sådan fortsatte det hele aftenen. 2003.

Da vi stoppede med de røde vine, tog vodkaen over. Her i et forsøg med blandingen: hjemmelavet hasselnøddesirup og vodka. Tak til Bobbi for den dejlige sirup. Det var slet ikke en dårlig blanding.

Samlet bedømmelse: 10/10. En fantastisk aften hvor alt smeltede sammen i sol, hygge og god mad. Ikke noget dyrt og særligt, men bare lækkert og i kombination med de fine vine, var det helt perfekt. Tak til Lobe, Josephine, Ida, Isabel, Jeppe og Bobbi for en fantatisk dag og aften.