Nogen mennesker skriver en sms til hinanden hver gang de spiser på en restaurant, de har et fælles forhold til. Andre mennesker har en lasagneklub! Det sidste resulterer i en overdreven ekspertise i at lave lasagne. Jeg er så heldig at kende et medlem af denne lasagneklub, og blev denne aften guidet igennem den klassiske lasagne.

Først lasagneplader, så kødsauce, så bechamelsauce og derefter plader igen.

Der bruges både revet parmesan og frisk mozzarella.

Derefter igen kød og bechamelsauce.

Der afsluttes med plader og bechamelsauce og mozzarellaost på toppen.

Herligheden bages i ovnen i et antal minutter jeg ikke kan huske, og som sikkert varierer fra lasagne til lasagne. Her er der pyntet med frisk basilikum.

Eneste farer er at man ofte kommer til at spise lasagnen mens den er alt for varm, og derfor brænder ganen. Største plus er, at lasagnen smager genialt dagen efter.

Tak til Isabel og resten af lasagneklubben!

Bedømmelse: 9/10. (Fortsættelse med mere lasagne følger).