Frokost! En meget flot æggekage med bacon, tomat, løg og purløg. Flottere bliver det ikke!

Onkel Staffans porsesnaps fra 2006. Den bliver produceret hvert år, kun på dette sted.

Senere på dagen kom der gæster. Gæster der havde taget lidt godt med fra vinkælderen. Bourdeaux til at starte med.

Derefter en champagne fra 2000. Blanc de blancs. Meget lækker og detaljeret. Jeg er stadig nybegynder, og kan desværre ikke huske så mange detaljer. Men jeg husker noget med gule rosiner.

Isabel i køkkenet.

Denne aften blev der spist aftensmad af to omgange. Den første var en let anretning med salat og grillet svin igen.

Aftenens egentlig fest kunne først starte sent, da der skulle hentes helt friskfangede rejer, som lige var blevet hevet op af havet. Tre kilo!

Hvidvin til rejerne.

Et af årets absolutte højdepunkter! Helt friskfanget og søde. Fulde af smag og rigelig i mængde så man umuligt kan gå sulten i seng.

Bedømmelse: 10/10. (Disse bedømmelser er meget farvede).

Advertisements