I Larsbjørnsstræde 9 ligger et lille fransk sted, som nærmest udelukkende har specialiseret sig i at servere madpandekager lavet på boghvede.

Stedet er ekstremt autentisk og alt ligner noget fra Asterix. Her er det to kopper fransk cider, som kostede hele 40 kroner koppen, men som også virkelig smagte godt! og slet ikke var det søde pis, som cider ellers ofte er i danske supermarkeder.

Jeg fik en madpandekage med skinke, ost og et spejlæg. Tynd, let og meget velsmagende. Pandekagerne er hurtige at lave, så der gik kun små 5 minutter fra vores bestilling var afgivet, til vi fik vores mad. Min pandekage, var en af de mere simple, men det gjorde bestemt ikke noget. Det eneste var, at jeg godt kunne spise to…

Isabel fik en med bl.a. gedeost og lidt salat til. Også meget lækkert.

Bedømmelse: 8.5/10. (Klart et besøg værd!, prøv cideren, selvom den er lidt for dyr. Køb evt. en flaske).

Om aftenen lavede jeg kødboller af alt muligt fra køleskabet. Løg, hvidløg, cornichoner, parmesanost, spidskommen og hakket oksekød.

Daggammelt brød, 2 æg og masser af bredbladet persille!

Kødbollerne blev stegt på panden og serveret med tomatsauce og pasta.

Bedømmelse: 7.8/10. (Jeg har svært ved at finde det perfekte krydderimix til kødboller, og denne gang manglede der et eller andet).