Fødselsdagsbord med gaver, flag og morgenmad! Juice, kaffe og hygge.

Pølser, æggekage, croissanter og ost.

Fødselsdagsgave fra min chef. En fransk vin i en dansk udgave.

En ret speciel vin, som er tung og kan drikkes uden mad til. Vi drak den inden fødselsdagsmiddagen og alle var tilfredse med vinens tunge chokoladeagtige nuancer.

Lillesøster Ida havde bagt fødselsdagsboller! Jubii.

Tomatsalat med tomater og urter fra fars drivhus. Basilikum, oliven, feta, rødløg og San Marzano-tomater. Meget godt!

En lille forret blev det også til. Avocado med tigerrejer og persille.

Hovedretten fik jeg desværre ingen billeder af, men det var indbagt oksesteg, hjemmelavede pommesfrites og tomatsalaten fra før.

Her er det desserten: vandbakkelser med creme og chokolade på toppen.

Samlet bedømmelse: 10/10. En dejlig fødselsdag med gode gaver og dejligt selskab.