Aftenens tema i Madklubben var danske æbler. Derfor stod menuen på tre retter med æbler. Til forret var der dampet søtunge med jordskokker og æbler. Hovedretten bestod af braiseret nakkekam med kartoffelmos og en sauce på den æblemost kødet blev braiseret i. Og til dessert, madeleinekager og en æblekage. Vi var 11 til bords.

Nyindkøbte madeleineforme fra Kunst & Køkkentøj. Klart til bedste køkkenforretning i Aarhus.

Kagerne tages op af formen.

De færdige kager anrettes og drysses med flormelis. Meget fine gode kager med en sart smag af citronskal.

Flotte friske jordskokker fra fars have i Horsens.

Forretten anrettes. Egentlig var opskriften en salat fra Årtidernes kogebog, men den blev improviseret lidt i flere retninger.

Forret. Dampet søtunge, sauterede jordskokker, æbler og rødløg på en bund af frisk salat og sennepsdressing. Meget lækkert.

Alle er glade og klart til at spise forret. Tak for en god aften til alle gæster. Ikke mindst den mest kendte færing på Facebook.

Bedømmelse: 9/10. (Der mangler i den grad nogle billeder af hovedretten og desserten, men sådan går det oftest – når der kommer rødvin og glade mennesker i vejen).