Møde i en endnu hemmelig klub. Derfor skulle der laves hane kogt i vin, og drikkes rødvin og pastis. Her ligger hanen i vin med urter og andet godt.

Gang i køkkenet. Med hakken, ricard og rigeligt smør.

Mos, coq au vin, rødvin og meget dejligt selskab. Perfekt lørdag aften.

Efter maden kom stjernen på bordet! En pastis (Henri Bardouin) købt hos Chas E. i Aarhus. Lidt dyrere end de “almindelige” pastisvarianter: 51, Pernod og Ricard, ca. 40 kroner. Men de 265 kroner var virkelig godt givet ud. En meget delikat og lidt julet smag, med mange noter af fx nelliker godt denne drik til en ny favorit. Bemærk i øvrigt glasset der havde været en tur i fryseren inden servering.

Efterfølgende var der kaffe og madelinekager. De frankofile var ovenud tilfredse.

Bedømmelse: 9/10. Selvom jeg ikke selv var helt vild med min hovedret, så var gæsterne tilfredse, og så må jeg jo bare være lidt bedre forberedt næste gang.