På Hviids Vinstue er alt vist ved det gamle. Ikke at jeg ved det. Jeg har ikke besøgt stedet før det herrens år 2011, men det virker sådan. Her er stuvende fuldt (med fulde mennesker) som alle står og drikker en øl eller stedets meget berømte glögg. En glas glögg koster på Hviids Vinstue 38 kroner, og smager rigtig rigtig godt. Krydret, med mandel og rosiner og en god alkoholsmag og deraf følgende varme.

Poul-Louis taler med Isabel, mens man i baggrunden ser en af stedet tjenere. Han havde ligesom jeg, selv bundet sin butterfly. Den slags lægger man mærke til på Hviids.

Alle drikker den – men…På Hviids er der fyldt med nostalgi og små sjove gimmicks. Bestemt et besøg værd, hvis du kan finde en plads, for der er virkelig knald på i december, hvor alle gaveindkøberne skal have sig en lille en at varme sig på.

Bedømmelse: 10/10 – Måske findes der bedre glögg i kongeriget Danmark, men nok ikke samme stemning som på dette levn fra dengang København virkelig var Kongens Kjøbenhavn.

Pitstop hos Pizza Kochini i Sværtegade hvor et stykke udemærket pizza koster 30 kroner og ikke har ligget i vinduet siden formiddagen.

Poul-Louis er tilfreds med aftenens fangst!

Bedømmelse: 7.5/10. Det er godt, men så er det heller ikke bedre.

Grunden til mine tømmermænd dagen efter. Økologisk juleøl fra Thy bærende 7.9 pct. alkohol på Byens Kro…

Bedømmelse: 8/10.

Godnat og sov godt!

Reklamer