Den glade vært Hr. Hermanrud glæder sig til at servere aftenens herligheder.

Et bord dækket. Himmerige på jord. Ost, pølser direkte fra Val Thorens i Savoie, Frankrig. Salater, oliven, marmelade, brød og frugt. Vin var der også og gin tonic som velkomst. Et herligt arrangement med andre ord.

De fire pølser. Der var bl.a. med peber, nødder og forskellige styrker. Meget lækkert, og ærgerligt at sådanne slagtervarer som regel er utroligt dyre i Danmark.

Ostene. På magisk vis havde ingen købt det samme, så der var alt fra Tommes de Savoie, brie, blå Castello (overraskende god), svensk emmenthaler, ost med chili fra Irma, camembert og comté.

Det hele fra en anden vinkel.

Poul-Louis forsøger at skaffe sig et overblik over sit næste træk.

Thorbjørn stikker i sin grønkålssalat og koncentrerer sig utrolig flot.

Nogen havde fået nyt legetøj til køkkenet og desserten stod derfor på crème brûlée. Her er vi i brændingens spæde start…

Her er vi kommet lidt længere. Det var en meget dejlig dessert, som blev serveret med utrolig god kaffe, som var direkte importeret fra Guatemala.

Tak for en rigtig dejlig aften Thorbjørn, Julie, Poul-Louis, Ingeborg og Isabel. Man tænker hver gang, at disse aftner skulle man arrangere nogle flere af, så det må være mantraet for nu. Godt nok kommer der ikke hele tiden nogen hjem fra skiferie i Frankrig og rejser i Mellemamerika, men derfor kan man jo godt bestræbe sig på at holde ost og vin noget oftere.

Bedømmelse: 10/10.

Reklamer