Alt er gjort klar i det lille køkken, således at afviklingen af denne fødselsdagsfrokost kan afvikles perfekt. Her er det post it-sedler med en opskrift på chokoladetærte. Mere om den snart.

Chokoladetærtens kok ser velfornøjet ud. Det var der også god grund til!

Her er tærten med den bagte mørdej og chokoladecremen. Mere om denne servering senere.

Hovedmåltidet var et traditionelt koldt bord med alt for mange gode ting. Bl.a. en masse pålæg fra Slagter Larsen på Amagerbrogade.

Der var æg, tomat, tatar med tilbehør, roastbeef, leverpostej, rullepølse…

…spegepølse, sky, rejer, laks og meget mere. Jeg fik forspist mig i alt for mange stykker rugbrød, og måtte senere lægge mig på sofaen.

For kun at vågne op til mere mad. En dejlig dejlig chokoladetærte.

Her nænsomt anrettet af kokken Isabel.

Og serveret med friske jordbær og lakridsis fra Irma. Meget lækkert! Så kunne jeg heller ikke spise mere den dag!

Velbekomme og tak for mad!