Det er måske umiddelbart let at se, at denne burger er af den slags, man kun får fra en rigtig grill bar. Hvad der kan være sværere at se, ud fra dette lidt misvisende billede er, at burgeren rent faktisk var rigtig god. Friske hjemmelavede syltede agurker og knasende bacon og smeltet ost, som faktisk smagte af ost.

Stedet der havde leveret denne herlighed af en “Hjemmelavet dobbelt bacon-, dobbelt ost-burger” til 50 kroner!!! hedder Southern Grill, og ligger på Elbagade på Amager. Da jeg bestilte over telefonen sagde pigen i røret, at der gik ca. en halv time…Der gik 14 minutter! Bum – Tømmermændene var sat skak.

På Southern Grill kan man bestille alt. Det er et af den slags steder, som ikke har kunnet vælge…så danske, kinesiske, japanske og thailandske retter vælter rundt i en pære vælling på deres hjemmeside, sammen med sodavand, slik, sushiruller, supper, steaks og snacks. Bare for at tage de ting som starter med s.

Vi havde til mine tømmermænd valgt, at gå rimelig traditionelt til værks med en burger hver, pommes frites og en cola. Ikke noget sushi og citrongræs her.

Disse ting blev indtaget på sofaen med tv og film, som det sig hør og bør. Og jeg vil anbefale dig, at gøre det samme, næste gang du har drukket for meget Club Mate med vodka, hvis du bor på Amager og har lyst til en god grillbars-burger, som kommer inden du kan nå at stave til mættede transfedtsyre.

Og når du så har fået din mad, og skal til at tage den første bid…så husk! at du kan ende med at se lettere retarderet ud i akten. Men det gør ikke spor, for du har munden fuld af dejlig burger.

Southern Grill
Elbagade 37
Tlf. 32 55 30 50/32 55 50 98

Hjemmesiden finder du her

Reklamer