På sådan en regnvejrsdag er det godt at tænke tilbage på en af de dage, hvor solen skinnede. En dag hvor der blev plukket hyldeblomster langs stranden. Ca. 40 skærme til en portion på ca. 2 liter saft. Resten af opskriften er lidt hemmelig.

Egentlig hjalp jeg kun med at plukke blomsterne og drikke saften, og det er Isabel der skal have æren for drikken, som virkelig smager godt.

Skærmene dækkes med citroner, brun farin, rørsukker i rigelige mængder! Mynteblade, citronsyre og kogende vand.

Så skal det trække 4 til 5 dage i køleskabet med daglige omrøringer, inden det filtreres og hældes på flasker.

Her er resultatet. Plastflasker kan være en god idé, hvis man vil fryse saften ned og gemme den.

Et glas meget dejlig frisk hyldeblomstdrik!!!

Drikken kan nydes til en solnedgang eller en EM-kamp i tv. Man vælger selv.

Sød/Tøs – God/Kok