I fredags havde jeg besøg af min gamle ven Martin og hans kæreste Anna, som medbragte disse små smukke kager til kaffen. En omgang macarons fra Nikolaos Strangas Conditori & Cakeaway på Åboulevarden. Der har været uforholdsmæssig meget snak og hype omkring denne lille kage, og om cup cakes før det. Og det er vist kun i Danmark at man kan starte en storm i et glas vand over en velkendt kagevariant.

Men her var de så, 12 stykker små kageværker med forskellige smage. En ting er prisen, en anden ting er så om kagernes nydelsesværdi lever op til den overdrevne og opskruede pris.

Personligt synes jeg kagerne var rigtigt lækre – så, først mange tak for dem Martin og Anna – men som vi blev enige om, da vi sad og spiste dem, så er der altså tale om et styks mother fucking dyr lille stykke kage, som ikke helt er så spændende, at man rask væk brænder 200 kroner af på 12 stykker. Selvom de er pæne og smager dejligt. Især som tilbehør til kaffen egner disse små sataner sig godt.

Så rådet må være, lav dem selv eller køb dem hvis du har penge og ikke kan få nok af fine små sarte kager, der blander en luftige pudeagtig kage med forskellige varianter ganache. Hvis du er til value for money, så er disse kager ikke lige noget for dig.

Tak for kaffe.

Reklamer