20130825-194158.jpg

Det er søndag. Solen har skinnet hele dagen. Og jeg har været på Mother i Kødbyen med Isabel og Otto. Omgivelser var meget urbane og København tog sig virkelig flot ud i dag, med glade mennesker, loppemarked på Onkel Dannys Plads og bare generelt sensommer i nydningen.

20130825-194635.jpg

Man kalder det brunch på Mother, men det er vel egentlig mest et slags italiensk potpourri over en række gode salater, enkle pizzaer og andre småtterier. Der er ihvertfald fokus på frokostdelen i brunchen, selvom man da kunne få sig et glas juice og en Nutellamad – bevares.

20130825-205939.jpg

Maden på Mother er god, og buffeten fungerer godt med opfyldning, kø osv. 140 kroner er også en fin pris, taget valgmulighedernes omfang i betragtning. For selvom det måske er billigt at lave en masse salater, så er der nu alligevel en vis mængde luksus i hele tiden at kunne hente frisklavet pizza, spise gorgonzola og bælle juice i solen.

Dertil kommer at stedet var meget afslappet og børnevenligt denne søndag. Jeg fik desværre ikke taget så mange gode billeder af maden. Det må jeg gøre en anden gang.

Derfor vil jeg bestemt anbefale den italienske brunch, især hvis man trækker den og kalder det stir frokost.

God søndag!

Reklamer