20140216-234557.jpg

Var på The Italien på Vester Voldgade i torsdag under Dining Week, og det var en rigtig god oplevelse.

Stedet er hyggeligt og et godt alternativ til de fleste af de steder, som ligger rundt om Rådhuspladsen. Som typisk ikke lige er det område jeg tænker først på, når jeg går ud for at spise.

20140217-202741.jpg

Denne lille starter/forret, var ikke en del af menuen, som jeg var bekendt med i forvejen. Så det var en dejlig overraskelse. Lidt skinke, fennikelpølse og ovnbagte tomater. Serveret med lunt brød og olivenolie. Meget dejligt, når man næsten ikke kan vente på maden.

20140217-202946.jpg

Første reelle ret var en grillet tun på en bund af avocadocreme med granatæble, fennikel og lidt grønt pynt, som jeg faktisk ikke husker hvad var. En fin lille forret, især når man som jeg elsker rå tun. Den var fin og blød og tilbehøret passede fint til.

20140217-203130.jpg

Hovedretten bestod af oksetyksteg med kartoffelpure, lidt dampet spinat, borretaneløg og en dejlige sauce til. Fin ret, og en rigtig flot mængde kød, når man tænker på, at menuerne til Dining Week ikke koster mere end 200 kroner.

20140217-203252.jpg

Desserten bestod af en mascaponesorbet, en lille passionsfrugttærte med brændt marengs samt en chokolademousse/creme af en slags. Dertil lidt knas af karamel. Rigtig fin lille dessert, hvor alle elementerne smagte godt, og spillede fint sammen. Jeg vælger sjældent sød dessert, når jeg spiser ude. Oftest er det osten der trækker. Så denne dessert var en fin lille variation i forhold til, hvad jeg normalt går efter.

Alt i alt en fin aften på The Italian, som bestemt er et besøg værd, også uden for Dining Week vil jeg tror – på trods af den sidste tids historier om Cofoco. Vi bemærkede ingen slinger i valsen omkring maden denne aften, hvorimod betjeningen godt kunne have været lidt bedre.

God søndag!