Jeg tager billeder af alt hvad jeg spiser. Kommenterer noget af det. Giver opskrifterne på noget af det, men ellers bare et indblik i hvad jeg putter i min mund.

Ad Hoc Madklubben er min facebook-baserede madklub, som nu efterhånden er 2 år gammel, og har over 1200 medlemmer fordelt i København og Århus. Konceptet er, at man melder sig til en af facebook-grupperne, alt efter hvor man bor, og så modtager man en invitation, hver gang der er et arrangement. Jeg har som mål, at lave et arrangement om ugen, typisk hver torsdag, men det afhænger lidt af skole osv. De 10 første der melder sig til arrangementet, får så en plads rundt om bordet, og inviteres altså til middag hos mig, mod at betale for måltidets omkostninger. Find mine madklubber ved at søge på Ad Hoc Madklubben via Facebook.

Indtil videre har dette kørt uden problemer og med flere forskellige afstikkere, som fx “Ad Hoc spiser ude”, hvor madklubbens medlemmer inviteres ud at spise, på et i forvejen valgt sted. Der er i øjeblikket flere idéer i støbeskeen, til hvordan Madklubben kan videreudvikles, og forslag udefra modtages gerne.

Sød/Tøs – God/Kok